Oportunitati de angajare in cadrul Metodo

Vino sa sprijini antreprenorii in devenire!
Metodo Studii Consultanta Romania SRL are placerea sa te invite sa iti depui candidatura pentru una dintre pozitiile vacante in cadrul proiectelor pe care compania le contracteaza in acest moment. 
 
Daca esti pasionat de sprijinirea antreprenoriatului si iti doresti sa ii ajuti pe oameni sa isi indeplineasca visul de a isi gestiona propria afacere si de a crea noi locuri de munca, vrem sa ni te alaturi!
 
Cele 4 proiecte pentru care recrutam sunt localizate in Regiunile Sud-Est, Nord-Est, Centru si Sud-Muntenia, iar posturile sunt descrise in documentele anexate.
 
Te rugam sa ne trimiti un CV in format Europass (nou sau vechi, cum iti e mai la indemana), care sa indeplineasca urmatoarele conditii: complet, la obiect, adecvat postului solicitat si cat mai detaliat, specificand postul si regiunea pentru care optezi in subiectul emailului, pana la data de 30.11.2017, orele 12:00, pe urmatoarele adrese de email: melaniacoman@metodogrupo.com pentru regiunile Nord-Est si Sud-Est si ioanavlad@metodogrupo.com pentru regiunile Sud-Muntenia si Centru.
 
In spiritul fair-play-ului, te anuntam ca nu vom deschide emailurile altfel decat am mentionat mai sus sau dupa ora specificata.

No hay comentarios

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>